راد پایپ وارد کننده و تامین کننده تجهیزات پایپینگ

با ما در تماس باشید : ۵۸۴۳۷-۰۲۱ (۳۰ خط ویژه)

021-58437

info@radpipe.ir

شنبه تا ۵شنبه

ساعات کاری ۰۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰

تهران، خیابان شریعتی

بالاتر از تقاطع مطهری، پلاک ۵۵۶

با ما در تماس باشید : ۵۸۴۳۷-۰۲۱ (۳۰ خط ویژه)

راد پایپ وارد کننده و تامین کننده تجهیزات پایپینگ

کاربرد و مزیت استفاده از ورق کلینگریت در صنعت

کاربرد و مزیت استفاده از ورق کلینگریت در صنعت
ورقه کلینگریت

کاربرد و مزیت استفاده از ورق کلینگریت در صنعت

فهرست عناوین

در صنایع از ورق های نسوز استفاده می کنند. آنها جزء پرکاربردترین ورق هایی به حساب می آیند که از انواع مختلفی ساخته شده اند، اما ورق کلینگریت یک ترکیب از پودر آزبست است که همراه با رزین های پلاستیکی در بازار عرضه می شوند. دارای انعطاف پذیری بالایی هستند و برای آب بندی سطوح صاف و نیمه صاف مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی این ورق ها در برابر روغن، آب، الکل، مواد نفتی و گاز از خود مقاومت نشان می دهند.

در ساخت واشر از این ورقه ها به عنوان ماده اولیه استفاده می کنند. آنها در 4 نوع متفاوت موجود هستند که شامل ساده، متصل به سیم و آغشته به گرافیت هستند. تحمل حرارتی بالایی دارند و بسته به محیط و دمای اطراف از -100 الی +550 را می توانند تحمل کنند. با رادپایپ همراه شوید تا با کاربرد و مزیت ورق کلینگریت بیشتر آشنا شوید.

انواع مدل های مختلف ورقه های کلینگریت
انواع مدل های مختلف ورقه های کلینگریت

ساختار ورق کلینگریت در صنایع

متخصصان ساختار این ورق ها را پیچیده توصیف کردند. آنها از ترکیب پلاستیک و پودرهای آزبست ساخته می شوند. این رزین ها به صورت محرمانه ای با یکدیگر ترکیب می شوند و در نتیجه ورقه های کلینگریت را می سازند. در واقع دلیل انعطاف پذیری آنها به خاطر استفاده از رزین های پلاستیک NBR  و SBR است. همچنین به خاطر پودر آزبست می تواند دماهای بسیار پایین یا بسیار بالا را تحمل کند. از دیرباز این پودرها را به عنوان یک ماده نسوز استفاده می کردند، اکنون نیز با این که از آنها در ساختار ورق کلینگریت استفاده می کنند، آنها را نیز تبدیل به ورقه های نسوز کرده اند. متاسفانه پودرهای آزبست برای سلامت انسان ضرر دارند ولی برای ساخت این ورقه ها تماس مستقیمی وجود ندارد؛ در نتیجه استفاده از آنها بلامانع می باشد. در ادامه با انواع ورقه ها آشنا می شوید.

بررسی انواع ورقه های کلینگریت

همان طورکه گفته شد، ورقه نسوزی مانند کلینگریت دارای انواع مختلفی هستند و در زیر قصد داریم تا آنها را با یکدیگر بررسی کنیم.

  • کلینگریت بی سیم:

    از رایج ترین نوع ورق نسوز می توان به کلینگریت بی سیم اشاره کرد. زیرا مواد ساختار و تشکیل دهنده آنها موارد گفته شده است.

  • ورق کلینگریت سیمی:

    همانند نمونه اولیه ورقه ها می باشد. با این تفاوت که از لایه های سیمی در بین آنها استفاده شده و باعث شده تا استحکام مکانیکی آن نیز بیشتر شود. همچنین در برابر حرارت بتواند از خود مقاومت نشان دهد. آنها تا 580 درجه سانتی گراد را تحمل می کنند.

  • ورقه های کلینگریت گرافیت بی سیم:

    علاوه بر داشتن ماده های اصلی ذکر شده، چندین لایه گرافیت نیز در خود دارند. آنها می توانند تحمل گرما را بالا ببرند، چون می توانند تا 600 درجه سانتی گراد را نیز تحمل کنند.

  • ورقه کلینگریت گرافیت با سیم:

    آنها از رزین های پلاستیک و پودر آزبست که ماده های اولیه هستند، ساخته شدند و سپس از گرافیت نیز در آنها استفاده شده که تحمل گرما را به شدت افزایش داده است. همچنین وجود سیم در ورقه کلینگریت باعث شده تا بتواند تا 650 درجه سانتی گراد را تحمل کند.

استفاده در صنایع گوناگون
استفاده در صنایع گوناگون

کاربرد و استفاده از ورقه نسوز

برای تولید واشر از کلینگریت استفاده می کنند. آنها برای مصارف عمومی و صنعتی مناسب هستند. به دلیل خاصیت عایق حرارت، روغن داغ و آتش در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین از آنها هنگام استفاده از الکل، گاز بخار، اسید و آب نمک در فراورده های نفتی کمک می گیرند. معمولاً ورقه نسوز گاز را باید در ابعاد 0.5 میلی متر تا 6 میلی متر ساخت.

بکار رفتن رزین های پلاستیکی در کلینگریت
بکار رفتن رزین های پلاستیکی در کلینگریت

 

نتیجه گیری

همان طور که در این مقاله خواندید، ورقه کلینگریت از ماده های اصلی مانند رزین های پلاستیکی و پودرهای آزبست ساخته می شوند که این پودرها به دلیل تمای غیر مستقیم، استفاده از آنها بلامانع است. مقاومت ورقه ها در برابر گرما، حرارت، بخار آب و الکل باعث شده تا در بیشتر صنایع استفاده شوند. همچنین در مصارف عمومی نیز دخالت دارند. با این حال این ورقه ها، نسوز هستند و از پرکاربردترین و پراستفاده ترین ورقه هایی هستند که در صنعت بکار می روند. آنها دارای 4 مدل می باشند که فرق چندانی بین آنها وجود ندارد. تنها تفاوت می توان به تغییر مواد و میزان دوامشان در برابر حرارت اشاره نمود.

 

محصولات مرتبط:

قیمت گسکت اسپیرال کلاس 150

گسکت فلزی

مقالات مرتبط:

بررسی انواع گسکت اسپیرال و کاربرد آن

خرید واشر کلینگریت با کیفیت

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پربازدیدترین مقالات

مشاوره رایـگان

اگر پروژه‌ای دارید،
با خیال راحت به ما بسپارید…

تلفن: ۵۸۴۳۷-۰۲۱ (۳۰ خط ویژه)